سقف عرشه فولادی

در این مرحله، به منظور ثابت کردن محل قرارگیری یا اصطلاحا فیکس کردن سقف، ورق‌های فولادی توسط دستگاه میخکوب به بال تیرهای زیرین وصل می‌شوند.

نوع کاربری، شکل و ابعاد از جمله‌ی این ویژگی‌ها هستند. اما در این میان عمق و عرض بال‌ها (فاصله ی دندانه‌ها) و برخورداری از آج مهم‌ترین عوامل دسته‌بندی آن‌ها هستند. سقف‌های عرشه فولادی معمولی

ورق‌های فولادی را می‌توان به عنوان اصلی‌ترین بخش تشکیل دهنده سقف عرشه فولادی در نظر گرفت. تمام عرشه‌های فولادی توسط ورق‌هایی با هسته و پوشش فلزی ساخته می‌شوند. کیفیت مواد سازنده هسته و پوشش ورق عرشه فولادی، از اهمیت بالایی برخوردار است.

به نحوی که این روش اجرا یکی از بهترین روش‌های اجرای اسکلت به خصوص در سازه‌های فلزی است.

نوع و فاصله میلگردهای این شبکه از سطح فوقانی دال، به ضخامت دال بستگی دارد. در مرحله آخر بتن‌ریزی روی عرشه فولادی انجام می‌شود. سپس آن را صاف می کنند. این عملیات معمولاً برای سازه‌هایی مثل سقف پارکینگ کاربرد دارد. در زمان اجرای سقف عرشه فولادی باید به نوع ورق فولادی و ضخامت آن توجه کنیم.

برترین مرجع آموزش ساختمان سازی و دفترفنی کشور با سابقه درخشان در پروژه‌های بزرگ عمرانی زیر نظر مهندس علی چمن لاله

اما چطور می‌توان سرعت اجرای سقف ساختمان را کاهش داد تا در نهایت بتوان یک پروژه ساختمانی را در مدت زمان کمتری به اتمام رساند؟ با استفاده از روش‌ها و متریال‌های نوین می‌توان سرعت ساخت و اجرای سقف ساختمان را کاهش داد و درنتیجه از سرعت اتمام سقف عرشه فولادی پروژه ساختمانی نیز کاست. یکی از روش‌ها و متریال‌های نوین برای اجرای سقف ساختمان، سقف عرشه فولادی می‌باشد که در ادامه این مقاله به معرفی این نوع سقف، اجزای تشکیل‌دهنده، ویژگی‌ها، مزایا و همچنین اجزای تشکیل‌دهنده آن می‌پردازیم.

پیشرفت در فناوری‌های ساخت آلیاژهای آلومینیومی امکان استفاده گسترده‌تر از روکش آلومینیوم را نسبت به گذشته فراهم کرده است. استفاده از آلومینیوم می‌تواند هزینه‌های ساخت و ساز را کاهش داده و تنوع بیشتری در زیبایی طراحی دکوراسیون ایجاد نماید.

نصب و اجرای آن بسیار آسان است و عبور دادن کابل‌ها و لوله‌ها درون آن بسیار راحت تر انجام می‌گیرد.

در این مقاله به طور مفصل به بررسی مزایا و معایب سقف عرشه فولادی و صد البته نحوه اجرا و جزئیات ویژگی‌ها و مشخصات، مقاومت، ضخامت و دهانه آن پرداخته شده است. سقف عرشه فولادی چیست؟ سقف عرشه فولادی به یک سیستم سقف مهاربندی فلزی اطلاق می‌شود که…

معمولاً ابعاد این ورق‌های فولادی گالوانیزه به طراحی بسته داشته ولی ضخامت آن‌ها عمدتاً بین ۱/۲ تا ۰/۸ میلی‌متر است.

فیلم آموزش مقدماتی انواع کف و سقف های سازه ای و غیر سازه ای در فرادرس کلیک کنید

نکته: ضخامت هسته ورق، مبنا محاسبات در طراحی سقف عرشه فولادی است. به عبارت دیگر، ضخامت پوشش گالوانیزه (لایه روی) به عنوان بخشی از ضخامت سقف در نظر گرفته نمی‌شود.

بر ای آرماتور بندی سقف های عرشه فولادی از میلگردهای آجدار استفاده می نمایند. همچنین می توان از مش های آماده و یا الیاف مخصوص بتن نیز استفاده نمود، که اجرای آن باید بر اساس آیین نامه ها و قوانین مربوط به آن باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *